19 Aralık 2011 Pazartesi

Orta,kafa ve gol

Dün maçtan önce sahadaki oyunun dışında çok şey tartışıldı ve yazıldı.Açıkça bende çok gergin bir karşılaşma bekliyordum.Fakat iki takım futbolcuları gayet medeni bir şekilde sahaya çıktılar ve ellerinden gelenin en iyisini yapmak için çabaladılar.Hiç mi gerginlik olmadı?Oldu ama beklenen kadar büyük değil.Her karşılaşmada olabilecek türdendi bunlar.Bu konuda iki takım oyuncularını da tebrik etmek lazım.
Maça geçersek; bence Fenerbahçe adına psikolojik baskı açısından zor bir maç oldu.Çünkü dün akşam Trabzonspor sahaya istediği futbolu yansıtamadı.Fenerbahçe ise taraftar desteğiyle birlikte golü buldu ve oyunun kontrolünü genellikle elinde bulunduran taraf oldu.
Trabzonspor'un en iyisi yine Tolga'ydı.Fenerbahçe'nin yakaladığı çok net pozisyonlarda kalesini gole kapadı.Ancak köşe vuruşundan gelen golde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu.
Dün akşam Trabzonspor her zamanki sistemiyle sahadaydı.Ama futbolcular gol atmak için en etkili futbolcuları Burak'ı topla genelde etkisiz yerlerde buluşturdular.Trabzonspor'un gollerinin neredeyse hepsi Burak'ın araya yaptığı koşularla geldi.Dün Burak araya sarkıyor, ama takım arkadaşlarından pas alamıyor.Bu durum Şenol hocanın yeni bir oyun planı üzerinde çalışması gerektiğini gösteriyor.
Fenerbahçe tarafından baktığımızda ise Topuz'un dönüşü sağ kanadı tekrar ayağa kaldırmış gözüküyor.Orta sahada Emre'ye yardımcı olup top dağıtabilecek ayakları çabuk bir oyuncuya ihtiyaç var gibi ve tabi ki Fenerbahçe'nin kesinlikle devre arasında bir santrfor alması gerekiyor.Bunun dışında Serdar Kesimal dün hiç sırıtmadı ve güven kazandı diyebiliriz.
Maçın skorunu yine klasik bir Fenerbahçe golü belirledi.Orta,kafa ve gol...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder